Would you like to continue shopping in English store?

Continue to English store Stay in Finnish store

Tietosuojaseloste

EXEL COMPOSITESIN VERKKOKAUPPAA KOSKEVA TIETOSUOJASELOSTE

Tämän tietosuojaselosteen tarkoitus

Exel Composites on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja henkilökohtaisia tietojasi. Exel Composites käsittelee henkilötietojasi EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (95/46/EC General Data Protection Regulation, GDPR), Suomen henkilötietolain (523/1999) ja muiden sovellettavien yksilön tietosuojasäädöksien mukaisesti.

Tämä Exel Compositesin, osoitteessa www.exelwebstore.fi sijaitsevaa verkkokauppaa (”Exelwebstore”) koskeva tietosuojaseloste (”tietosuojaseloste”) sisältää tietoa siitä, miten Exel Compositesin työntekijät, yhteistyökumppanit, tytäryhtiöt ja verkkokaupan sidosyritykset käsittelevät henkilötietojasi. Luethan tietosuojaselosteen huolellisesti läpi. Pidätämme oikeuden päivittää tätä tietosuojaselostetta toimintamme kehittyessä tai sovellettavan lainsäädännön muuttuessa. Voimassaoleva tietosuojaseloste on saatavilla verkkokaupan sivustolta osoitteesta available at www.exelwebstore.fi, joten pyydämme sinua käymään tällä sivulla säännöllisin väliajoin.

Alla kerromme mitä henkilötietoja keräämme, mihin tarkoituksiin ja oikeuksistasi koskien henkilökohtaisia tietojasi.

Rekisterin pitäjä ja yhteystiedot

Exel Composites Store Oy (Business ID: 0827592-5)

Uutelantie 24 B

FI-52700 Mäntyharju

 

Sähköposti:

info@exelwebstore.com  
henkilotietokyselyt@exelcomposites.com

Rekisterin tietojen käsittelijät
Exelwebstore on kehitetty Magento-ohjelmistoalustalle, jonka myötä tietojen käsittelijöitä ovat:

Cloud Center Finland Oy (Business ID: 1740275-1)
Mariankatu 17
15110 Lahti
www.cloudcenter.fi

Puh. 0207 545 430

Avenla Oy (Business ID: 1977106-7)
Askonkatu 4, 7krs.
15100 Lahti
www.avenla.fi

Sähköposti: avenla@avenla.fi
Puh. 0600 411 340

Rekisterin nimi
Exel Composites Store Oy:n asiakasrekisteri, uutiskirjerekisteri ja yhteystietorekisteri

Henkilötietojen lähteet

  • Asiakasrekisteri: keräämme henkilötietoja, jotka annat rekisteröityessäsi Exelwebstoren asiakkaaksi ja luodessasi tilauksen tekemistä varten tarvittavan asiakastilin, tai kun olet meihin yhteydessä Exelwebstore-verkkokauppaan, sen tuotteisiin ja palveluihin liittyen.
  • Uutiskirjerekisteri: keräämme henkilötietoja, jotka annat tilatessasi uutiskirjeemme.
  • Yhteystietorekisteri: keräämme henkilötietoja, jotka annat kun olet meihin yhteydessä ja lähetät kyselyn Exelwebstoren kautta.

 

Evästeet

Emme käytä evästeitä henkilötietojen keräämiseen. Ainoat evästeet, joita saatamme asettaa, ovat luonteeltaan teknisiä ja niitä käytetään esimerkiksi istuntotunnisteiden ja käyttäjän tilan seuraamiseen.  

 

Käsittelyn tarkoitus ja perusteet

Keräämme ja käsittelemme henkilötietoja vain määritettyihin tarkoituksiin ja antamasi suostumuksen perusteella rekisteröinnin, tilauksen ja Exelwebstoren kautta tehdyn yhteydenoton yhteydessä. Henkilötietojen käsittelyn pääasiallisia tarkoituksia ovat:

 

  • Sopimuksen täytäntöönpano ja Exelwebstoresta tilaamiesi tuotteiden tai palveluiden toimittaminen.
  • Exelwebstore-verkkokaupan kehittäminen: käytämme keräämiämme henkilötietoja kehittääksemme ja parantaaksemme verkkokauppaamme siten, että sen tuotteet ja palvelut voidaan kohdentaa tarkemmin ja jotta se vastaa käyttäjiemme tarpeita paremmin.
  • Asiakastuki ja yhteydenpito: voimme käyttää yhteystietojasi, laitteitasi koskevia tietoja sekä käyttötietojasi tarjotaksemme sinulle tukipalveluita ja helpottaaksemme takuunalaisten korjausten tekemistä, sekä ottaaksemme sinuun yhteyttä tietyissä tilanteissa, esimerkiksi tilaukseesi liittyen.
  • Markkinointi ja viestintä: voimme käyttää yhteystietojasi lähettääksemme sinulle tietoja tuotteistamme, palveluistamme ja uusista tuotekehityksistä, mikäli olet antanut suostumuksesi tilaamalla nämä tiedot. 

 

Huolehdimme siitä, että meillä on aina lain edellyttämä peruste henkilötietojesi käsittelemiselle.

 

Kerättävät tiedot

Keräämme seuraavia tietoja kun käytät Exelwebstorea:

  • Etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoite (joissain tapauksessa IP osoite), syntymäaika.  
  • Yrityksen tiedot.
  • Ostohistoria, maksuhistoria, ostoskorihistoria, käyttäjäkohtaiset asetukset, kuten valitsemasi kieli.

Rekisterin tietoturva

Henkilötietosi tallennetaan omille tai palveluntarjoajien palvelimille, jotka on suojattu alan yleisten standardien ja käytäntöjen mukaisesti. Varmistamme, että käyttämämme palvelut sitoutuvat käyttämään sekä ohjelmistopohjaisia turvatoimenpiteitä (mukaan lukien palomuureja ja SSL-tiedonsiirtoa soveltuvin osin) että fyysisiä turvatoimenpiteitä kuten valvottua pääsyä palvelintiloihin. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville Exel Compositesin työntekijöille tai niille, jotka ovat tietojen käsittelijöitä sopimuksen perusteella. Pääsy henkilötietoihisi on suojattu GDPR-asetuksen ja sovellettavien henkilötietolainsäädännön ja -säädösten mukaisesti.

Henkilötietojen säilytysaika
Emme säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki vaatii. Henkilötietojen säilytysajat voivat vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Henkilötiedot, jotka eivät enää ole tarpeellisia poistetaan tai tehdään nimettömiksi.

Oikeutesi

Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä ja pyytää henkilötietojesi tarkastamista. Exel Composites korjaa tai poistaa rekisteröidyn varmistetusta pyynnöstä mahdolliset puutteelliset, virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Pyynnön voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen henkilotietokyselyt@exelcomposites.com tai postitse osoitteeseen Exel Composites Store Oy, Uutelantie 24 B, 52700, Mäntyharju, viitteellä “Henkilötietokysely”.

 

Huomaathan, että palveluidemme ja tuotteidemme tarjoaminen verkkokaupassa edellyttää henkilötietojen tallentamista ja käsittelyä, joten suostumuksesi peruminen tarkoittaa, ettemme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle palveluita tai tuotteita joko osittain tai ollenkaan.

 

Henkilötietojen siirtäminen

Henkilötietoja käsitellään ensisijaisesti vain organisaatiomme sisällä. Joitakin henkilötietoja voivat käyttää ja käsitellä Exel Compositesin tytäryhtiöt, alihankkijat ja muut palveluntarjoajat, kuten hosting-palvelut. Näissä tapauksissa Exel Composites varmistaa aina, että tällaisia kolmansia osapuolia sitovat sopimukset, joissa on riittävät henkilötietojen tietosuojaa ja luottamuksellisuutta koskevat ehdot ja että tietoja käsitellään lain edellyttämin perustein. Voimme myös luovuttaa tietoja muiden sopimuksen tai lain noudattamiseksi kun viranomainen sitä vaatii. Voimme myös luovuttaa henkilötietoja kun olemme esimerkiksi yrityskaupan ostavana tai myyvänä osapuolena. 

 

Tilanteissa, joissa henkilötietoja siirretään kolmansille osapuolille tai EU:n ja EEA:n ulkopuolelle, tai joissa teknisten ja käytännöllisten vaatimusten takia tietoja käsitellään EU:n ja EEA:n ulkopuolella, Exel Composites huolehtii siitä, että tietojen suojaus- ja luottamuksellisuusvaatimukset ovat suojattu riittävin mekanismein.

Huomioithan, että voimme sisällyttää kolmansien osapuolten palveluja (”kolmansien osapuolten palvelut”) laitteisiimme tai Exelwebstore-verkkokauppamme ohjelmistoihin (esim. Paypal ja Paytrail). Kyseiset kolmansien osapuolten palvelut voivat kerätä henkilötietoja sinulta omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Kyseiset tietosuojakäytännöt esitetään sinulle ennen kuin alat käyttää kolmansien osapuolten palveluja, jotta voit tehdä harkitun päätöksen, hyväksytkö heidän tapansa käsitellä henkilötietojasi.